HomeΛογαριασμόςΚαλάθιΚαλάθι αγορών

Είμαι ήδη χρήστης

Διευθύνσεις Αποστολής
Χρήση για αποστολή σε ίδια διεύθυνση με χρέωση σε
Προσθήκη διεύθυνσης
Ονομα SKU Τιμή Ποσότητα ΦΠΑ: Εκπτωση: Σύνολο
 
Αποτέλεσμα τιμών προϊόντος

Επιλεγμένη μέθοδος αποστολής

Δεν επιλέχθηκε αποστολή
Βήμα ταμείου 2

Παρακαλώ επιλέξτε μία μέθοδο αποστολής

 
Σύνολο:
Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις
Οροι χρήσης

Οροι χρήσης

 

Όροι παράδοσης και παραλαβής

 

Α. Ο χρόνος παράδοσης

Είμαστε δεσμευμένοι για την έγκαιρη παράδοση του στοιχείου που αγοράσατε. Αυτή ορίζεται το αργότερο 

σε ένα μήνα, μπορεί, ωστόσο, να ζητηθεί από τον αγοραστή επιπλέον περίοδο χάριτος. Αν εξακολουθεί να 

μην υπάρχει παράδοση μέχρι το τέλος της περιόδου χάριτος, ο αγοραστής δικαιούται να υπαναχωρήσει από 

τη σύμβαση με γραπτή προειδοποίηση. Περαιτέρω δικαιώματα του αγοραστή, ιδίως αποζημίωση για 

καθυστέρηση ή μη απόδοσης θα πρέπει να αποκλείονται σε κάθε περίπτωση.

 

 Β. Αποστολές - Επιστροφές

Οι αποστολές γίνονται με επιλογή του πελάτη με τρεις τρόπους :

 1. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς (Courier)

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα σε 2-3 μέρες από την παραγγελία. Η παραλαβή των αποστολών γίνεται σε 1 - 2 ημέρες εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά. Επιλέγοντας παράδοση με courier η παραγγελία σας αποστέλλεται με τη εταιρία ταχυμεταφορών Γενική και ισχύουν οι παρακάτω τιμές.

 

 2. Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου η αποστολή θα γίνεται με τοποθέτησή τους σε χαρτοκιβώτιο, ενώ για 

υπερμεγέθη και βαριά προϊόντα, αυτά θα τοποθετούνται σε παλέτα.

 

3. Αποστολή με Ταχυδρομείο

Για μικρού μεγέθους και όγκου προϊόντα 

 

Σε κάθε περίπτωση ισχύει η χρέωση παραλήπτη, όπου ο πελάτης θα καταβάλλει το ποσό για τη μεταφορά των προϊόντων στον ίδιο τον μεταφορέα την ώρα της παράδοσης.

 

Τιμές των πωλούμενων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα κάτω από κάθε προϊόν, συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (23%) και (13%).

 

 Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το www.kazakou.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

 

Υπαναχώρηση - Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. 

 

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ). Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω e-mail από info@kazakou.gr, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: 

ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ, 64006, ΚΑΒΑΛΑ

 

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 

 

Διάφορα 

1. Το κατάστημα www.kazakou.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ελαττωματικά προϊόντα ή για φθορές των προϊόντων κατά τη μεταφορά τους.

2. Το κατάστημα www.kazakou.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

3. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να παραδώσουμε την παραγγελία σας εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό τις εκάστοτε συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

 

 

ΤA ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΖΑΚΟΥ

 

Τα Φυτώρια Καζάκου είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών και λαχανοκομικών φυτών από το 1988, αλλά και στην εμπορία γεωργικών εφοδίων και ειδών κήπου από το 2002. Περισσότερα...